Mini Shporta

Zbritje

LOFOZO T/S

13.00 6.50

Transporti Kosovë: 2 Euro
Transporti Shqipëri: 5 Euro

Prodhimi: N/A Raporti 14596 Kategoritë: , ,

Description

 

Materiali dhe Kujdesi

  • Origjina: Turqi
  • Përmbajtja: 100% Poliestër
  • Importuar

Transporti

Çdo porosi dergohet te klienti brenda 24 deri 48 orëve. (Transporti bëhet çdo ditë përveq te Dielave)